Bedrijfsuitje 3

Leuke, uitdagende activiteiten

De activiteiten van HunzeOutdoor zijn zo samengesteld, dat ze voor iedereen een leuke uitdaging zijn, of je nou sportief of wat minder sportief bent aangelegd. Uw groep begint de ochtend met een ontspannen activiteit en ’s middags wordt het wat intensiever.

Dit arrangement biedt een dagprogramma:
10.00 uur wordt uw groep ontvangen in ons restaurant met 2 koppen koffie/thee en cake.
10.30 uur start van Bosgolf, een leuke en gezellige activiteit!
                   Bosgolf is een variatie op golf waarbij de bosgolfbaan met poortjes in zo min mogelijk                    slagen moet worden afgelegd. De golf club bestaat net als bij het boerengolf uit een                    klomp aan een steel. Op de bosgolfbaan spelen twee groepen tegen elkaar van 3 - 6                    personen per groep. De twee groepen lopen gezamenlijk de poortjes af. De groep die                    uiteindelijk de baan in het minst aantal slagen weet af te leggen heeft gewonnen.
12.30 uur een lekkere Lunch tijdens een gezellig dagje uit!
                   Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren, boter, koffie, thee, melk en jus ‘d                    orange, dagsoep en kroket.
13.15 uur start van Survival Extreme Indoor.
                   Deze activiteit is geen wedstrijd, maar vraagt om samenwerking, er zijn geen winnaars                    en geen verliezers. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Met een                    enthousiaste begeleider volg je een avontuurlijk touwparcours in onze indoorhal.                    Onder begeleiding van onze professionele instructeurs zal de groep leren schieten                    met een buks en een pistool. Daarna boogschieten met uw groep! Kom erachter wie                    de Robin Hood van de groep is en schiet de pijl in de roos! De ervaring van het                    klimmen, waarbij u met handen en voeten via klimgrepen een uitgestippelde route                    omhoog gaat klauteren.                    
16.00 uur gelegenheid om te douchen en/of een duik nemen in ons subtropisch zwembad.
16.30 uur – 18.30 uur Ter afsluiting een Hunzebuffet!
                   Een speciaal door ons samengesteld buffet met soepen, voorgerechten & salades,                    warme hoofdgerechten en desserts.
                   Soepen: Italiaanse tomatensoep, Champignonsoep, Stokbrood met kruidenboter
                   Voorgerechten & salades: Huzarensalade, Hollandse rauwkost, Zalmsalade, Baby                    leaf sla, kip cajun blokjes, Wortelreepjes, komkommer, tomaat, radijsjes en 2                    soorten dressing
                   Warme hoofdgerechten: Pikante gehaktballetjes in satésaus, Kip cajun in                    zigeunersaus, Varkensreepjes in champignonroomsaus, Thaise runder curry,                    Pasta penne met zalmfilet en witte wijnsaus, Witte rijst, Worteltjes en Sperzieboontjes,                    Frites en Wedges.
                   Desserts: Passievruchten cakegebak, Chocolade mousse, Tropische fruitsalade,                    Vanille en aardbeien ijs, Slagroom en toppings.

Prijs per persoon
€ 63,45
Duur
10.00 – 18.30 uur
Website realisatie door SeeMeOnline