Bedrijfsuitje 4

Een survival met uitdagende activiteiten!

Bedrijven organiseren bedrijfsuitjes met als belangrijkste doel de medewerkers een plezierige dag te bezorgen. Met sportieve, actieve of creatieve activiteiten doorbreekt men de dagelijkse routine van het werk en leert men elkaar op een andere manier kennen.

Dit arrangement biedt een middagprogramma:
14.30 – 16.45 uur wordt u ontvangen door één van onze Outdoor medewerkers en start u met                                  Survival Plus Indoor. Een survival met uitdagende activiteiten! Onder                                  begeleiding van onze professionele instructeurs zal de groep leren schieten                                  met een buks en een pistool. Wie is de snelste klimmer? Klimmend op                                  onze klimmuur, zo snel mogelijk naar de top! Daarna gaat u boogschieten, en                                  komt u erachter wie de Robin Hood van de groep is!
17.00 – 18.30 uur Ter afsluiting van de dag gaat u lekker Barbecueën: gegarandeerd een                                  succes!
                                 Geniet van meerdere soorten vlees voor op de barbecue, sauzen, stokbrood                                  kruidenboter, frites, salades en een ijsbuffet.

Prijs per persoon
€ 34,00
Duur
14.30 – 18.30 uur
Website realisatie door SeeMeOnline