Vergaderarrangement 5

Vergaderen op een unieke locatie in Drenthe

Wij bieden een mooie locatie voor een succesvolle vergadering.
Uw groep wordt ontvangen met een kop koffie in ons restaurant. De vergadering vindt plaats in een zaal met een riant uitzicht op het park. U heeft, al naar gelang u wenst, de beschikking over een beamer en projectiescherm en een flip over.
Tijdens de vergadering zorgen wij voor kannen verse koffie/thee met cake en kannen water.

Lunch

Na afloop van de ochtendsessie is het tijd voor een heerlijke lunch. Even tijd om bij te praten en te genieten van een leuke locatie.
Wij serveren een heerlijk lunchbuffet met keuze uit diverse brood- en belegsoorten, koffie, thee, melk, jus 'd orange, soep en warme snack.

Outdoor training

Outdoor is een krachtig instrument.
In de trainingen wordt in korte tijd zichtbaar hoe je als individu en als team 'opereert'. Niet de lichaamsinspanning is doorslaggevend voor succes, maar het feit dat mensen uitgenodigd worden buiten hun comfortzone te treden. Veranderingen zin mogelijk als je (h)erkent wat er gebeurt en bereid bent je open te stellen voor feedback en daar ook wat mee te doen. De natuur als oefenplaats voor ander gedrag is ideaal. De uitdaging aangaan, niet gehinderd door de dagelijkse omgeving, om eigen grenzen te verkennen. Deze te verleggen en daardoor handelingsmogelijkheden te vergroten.
Wij stellen met u een passend programma samen, waarbij uw wensen voorop staan met keuze uit een van de volgende mogelijkheden:
* Kanoën
* Vlot bouwen en varen
* Klimmen
* Tokkelen
* Boogschieten
* Survivaloverbruggingen
* Stormbaan en nog veel meer.....

Buffet

Na een inspannende dag, tijd om even lekker ontspannen bij te kletsen tijden een heerlijk buffet. Deze is speciaal voor u samengesteld met soepen, voorgerechten & salades, warme hoofdgerechten en desserts.

Prijs per persoon
€ 95,95
Duur
08.00 - 17.30 uur
Website realisatie door SeeMeOnline