Zwembad

Hieronder vindt u meer informatie over het binnenbad Hunzedal te Borger en het buitenbad Hunzepark te Gasselternijveen. Een binnenbad waar u het hele jaar terecht kan voor zowel recreatief zwemmen, banen zwemmen en zwemlessen. Een buitenbad waar u tussen mei en september heerlijk in de buitenlucht kunt zwemmen.

zwembad hunzeoutdoor
Informatie over het gezinsabonnement voor zwembad de Hunze in Gasselternijveen

Het subtropische zwemparadijs van Hunzedal bestaat al vele jaren. Het zwemparadijs bestaat uit een 25- meter lang wedstrijdbad, een recreatiebad met een grote glijbaan, peuterbad, whirlpool en buitenbad.

Vakantiepark HunzePark beschikt over een uniek verwarmd openlucht bad met een prachtige zonneweide en een hoge en lage duikplank.

In de opleiding tot het ABC zwemmen zullen de kinderen in drie stappen gaan afzwemmen. Eerst voor het A-diploma, dan voor het B-diploma en tenslotte voor het C-diploma.

Tijdens deze lessen wordt er veel tijd besteed aan het vertrouwd raken met het water, de zogenaamde watergewenning (1 keer per week).

Aquajogging is lopen in diep water zonder de bodem te raken. De opbouw van de les bestaat uit een warming-up, diverse loopvormen in verschillende tempo's, spierversterkende oefeningen voor o.a. buik, billen en benen met als afsluiting een cooling-down.

Aquamix is dé manier om swingend te werken aan je gezondheid. De aquamix workouts zijn groepstrainingen op muziek. De lessen starten altijd met een warming-up waarna het uithoudingsvermogen wordt getraind. Dit gedeelte wordt afgewisseld met spierversterkende oefeningen, de lessen worden afgesloten met een cooling-down.

U kunt uw kind vanaf 3 maand oud al vertrouwd maken met het water. Baby's bezitten natuurlijke reflexen die er voor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onderwater gaan. Tijdens baby- en peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder op plezierige wijze de mogelijkheden van het water kennen.

Bij zwembad Hunzedal en zwembad Hunzepark is het ook mogelijk om zelf te werken aan uw conditie en zwemvaardigheden tijdens het banen zwemmen.

Fifty fit staat voor bewegingsactiviteiten voor mensen van 55 jaar en ouder. De activiteiten zijn aangepast op hun wensen en mogelijkheden. Het gaat om oefeningen die plaatsvinden in borstdiep water (men hoeft dus niet te kunnen zwemmen).

Vroeger niet leren zwemmen? De zwemslag verleerd? Schroom niet, kom voor volwassenen zwemles naar het Hunzedal. Voor informatie kunt u terecht bij het badpersoneel.

Bij deze doelgroep wordt er afwisselend aandacht besteed aan uithoudingsvermogen, conditie en aan uw zwemtechniek. Na de les staat er een lekker kopje koffie voor u klaar!

Vakantiepark Hunzedal beschikt over zonnebank en sauna faciliteiten.

Tarieven van dagkaarten en abonnementen, inclusief voordeelabonnementen.

Website realisatie door SeeMeOnline