Bruiloft standaard

Locatie zoeken voor uw Bruiloft - feestavond!

Een van de eerste dingen die je doet tijdens de voorbereidingen op de bruiloft, is het zoeken naar een geschikte locaties. Waar je het huwelijksfeest gaat houden is natuurlijk sterk afhankelijk van persoonlijke smaak, voorkeur en budget.

Uw trouwdag spetterend afsluiten

Wel of geen receptie, uw bruiloft afsluiten met een onvergetelijk feest kan perfect in het Hunzepark te Gasselternijveen. Onze accommodatie leent zich uitstekend voor een grandioos feest, hoe compleet u het ook wilt hebben. Wij bieden diverse arrangementen waaruit u een keuze kunt maken.

Bruiloft standaard - 4 uur

U ontvangt uw gasten met een kopje koffie of thee (2) met bonbon. Daarna kunnen uw gasten onbeperkt drankjes bestellen bij onze kelners - bij ons is het motto "glas leeg = glas vol". Onbeperkt drankjes is exclusief buitenlands gedistilleerd.
De muziek wordt aangepast naar uw wensen. Samen met u stellen we een lijst samen die voldoet aan uw wensen.
Tijdens het feest bieden wij u w gasten een ruim gesorteerd koud en warm bittergarnituur aan, 3 x warme en 3 x koude hapjes.

Wanneer de muziek-finale geklonken heeft, staan wij klaar met vers-gezette koffie. Bij de koffie serveren wij een belegde broodje, waarbij uw gasten de keus hebben tussen een broodje kaas of ham.

Prijs per persoon (tot 75 personen) € 24,50
Prijs per persoon (vanaf 75 personen) € 22,50

Prijs per persoon
v.a. € 22,50
Duur
20.00 - 24.00 uur
Website realisatie door SeeMeOnline