ABC-Zwemlessen

In de opleiding tot het ABC zwemmen zullen de kinderen in drie stappen gaan afzwemmen. Eerst voor het A-diploma, dan voor het B-diploma en tenslotte voor het C-diploma. Elk diploma betekent dat een kind een bepaalde vaardigheid in het water heeft. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk dat kinderen het ABC zwemmen helemaal afmaken. Pas na het behalen van het diploma C kun je zeggen dat ze echt "zwemveilig" zijn. U kunt uw kind opgeven voor het ABC zwemmen vanaf 5 jaar. Wij werken met een wachtlijst waarop uw kind geplaatst wordt. Zodra er een plek vrij is zal uw kind in de groep geplaatst worden. Is uw kind nog geen 5 jaar dan kunt u uw kind opgeven voor de kleuterlessen, dit kan vanaf 4,5 jaar.

Prijzen

De lessen worden gegeven per periode en de prijs is afhankelijk van de duur van die periode en de tijd die uw kind nodig heeft om af te zwemmen.
U betaald per les van 30 minuten € 4,90.
Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op, u kunt voor vragen ook altijd terecht bij onze receptie.

Leerlingvolgsysteem

Doordat we werken met een leerlingvolgsysteem hebben wij naast al uw persoonlijke gegevens ook uw e-mail adres nodig. Het is dan mogelijk om de prestaties van uw kind te volgen via het internet. U krijgt uw eigen inlogcode met wachtwoord. De vorderingen worden aangegeven door middel van smiley's. Als uw kind een onderdeel voldoende beheerst zal hij/zij een lachende smiley op de scorelijst krijgen te zien. Op deze manier wordt het u en uw kind duidelijk hoever hij/zij gevorderd is in het zwemlesproces.

Website realisatie door SeeMeOnline